SANTIAGO


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Advertenties

20 gedachtes over “SANTIAGO

 1. Zora Proficiat met het bereiken van Santiago de Compostela
  Geweldig geniet van de ambiance en als toetje nog “ff” het rondje Finistera n Muxia
  Jan

  Like

 2. Van harte gefeliciteerd en complimenten, we volgen je al sinds je in Zaltbommel was. Prachtige ervaring.
  We zijn nu zelf onderweg en verwachten over enkele weken in Santiago te zijn. Geniet er van en haal uit het leven wat er maar in zit, ik denk dat het jouw is toevertrouwd.

  Liked by 1 persoon

 3. Waaaaaaahhhhhh schitterend!!!!!!!!!!!!!! Wat een gevoel moet dat zijn! Ik wens je heel vaak een gevoel als dit in je leven, zonder perse de camino te hoeven lopen. Hou het bij je en weet het telkens weer te vinden <3 Kus uit Oirschot

  Like

 4. Oh wat jammer!!! Nu moet ik je mooie verhalen missen! Ik heb er van genoten en vind het superknap dat je het hebt gehaald en dat je er zo van hebt kunnen genieten. Ik hoop dat het leven in Nederland je straks ook wel weer gaat bevallen! Blijf schrijven want je hebt er enorm veel talent voor!

  Like

 5. Wat een prestatie. Gefeliciteerd. Voor mijn gevoel zag ik je gisteren nog in Zaltbommel. En ik sluit aan bij Marije; jammer dat we nu je verslagen gaan missen, je schrijft heel opvallend. Of ga je ook nog visa versa, en krijgen we deel 2?

  Like

 6. Ja ik sluit me ook aan bij de schrijvers hierboven: vond het zooo leuk om jouw blog te lezen. Je enthousiasme, je woordgebruik, je tomeloze energie en doorzettingsvermogen: ik heb ervan genoten. Deze ervaring neem je de rest van je leven met je mee. Geniet lekker na en misschien nog door naar Finisterre.

  Like

 7. Ja hoor! Super en zooo leuk geschreven en gedaan. Spontane mooie meid!
  Geniet voor de rest van je leven van deze ervaring……. x

  Like

 8. Jeetje Zora. Zo snel al weer is je eind doel bereikt. Geniet met volle teugen van je prestatie en van Santiago. Ik ga hier je verhalen zeker missen (hoewel? zit Finistere er nog in?). Kan haast niet wachten je op een mooie zomerse dag op het terras je je verhalen te horen vertellen en in de loop van de tijd te horen wat deze ervaring je allemaal heeft gebracht en wat het na terugkomst nog allemaal met je doet. In ieder geval voor nu bedankt voor het delen van je belevenissen! Tot binnenkort Zora!

  Like

 9. Wat een prestatie Zora en wat een overweldigend gevoel moet het voor je zijn om daar te staan.
  En wat heb ik genoten van je verhalen dat ga ik missen. Probeer nog naar Finesterre te gaan met jouw tempo en energie moet dat lukken. Dat is echt een hele mooie afsluiting voor je, geniet er van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s